Untitled
19 jun 2014
week 133: 12 t/m 18 juni

Op 12 juni zijn tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Bas en Eline hebben op de trampoline en in het speelhuisje gespeeld. ’s Avonds zijn we met zijn vieren even naar de avondvierdaagse gaan kijken. Eline en oom Tom lopen mee en ze kwamen vanavond bij ons door de straat.
Bas is op 13 juni weer naar de peuterspeelzaal geweest. Het ging deze keer een stuk beter: toen ik zei dat ik moest gaan, had Bas wel tranen in zijn ogen en een pruillipje, maar hij heeft niet echt gehuild. Hij heeft zelf (vorige keren had juf Astrid hem op de arm) gezwaaid toen Laura en ik langs het lokaal liepen en heeft daarna goed meegedaan. Toen Bas ons weer zag toen we hem kwamen ophalen, stond hij weer helemaal te stralen; zo mooi om te zien! Na de boterham moest Laura in bad, omdat ze een ongelukje met haar luier had gehad en toen zij eruit was, wilde Bas ook graag in bad. Hij heeft een hele tijd in bad gespeeld, terwijl ik de badkamer poetste.
Op 14 juni werd Laura 1 jaar! We hebben met zijn vieren ontbeten en daarna is Bas met mij boodschappen gaan doen en mee naar de bakker geweest om de taart op te halen. Toen we thuis kwamen, waren tante Willeke, oom Arjan, tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars en opa en oma Van Aerle. We hebben de sterrenfontein op de taart aangestoken, “lang-zal-ze-leven” gezongen en taart gegeten. Daarna zijn Bas, Esther, Lars en Eline buiten gaan spelen. Na de lunch ging iedereen weer naar huis. ’s Middags kwamen opa en oma Van Mierlo. ’s Avonds hebben Bas en Laura samen in bad gespeeld.
Het was Vaderdag op 15 juni. Bas had op de peuterspeelzaal een steen beschilderd, waarop stond: “je bent een kei van een papa”; die heeft Bas ’s morgens op bed aan Mark gegeven. Ook had hij een versje geleerd (“papa hier, papa daar, jij staat altijd voor mij klaar, daarom zeg ik vandaag blij, de allerliefste dat ben jij”) en een medaille versierd. Bas heeft Mark “geholpen” met gras maaien, al luisterde hij niet zo geweldig en liep hij deze keer vooral in de weg ;-). ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas heeft met Esther en Lars buiten gespeeld. Samen met opa hebben ze de hertjes gevoerd. Na het eten hebben Bas, Mark, Laura en ik in de tuin gespeeld. Opa en oma Van Aerle zijn een paar dagen weg, daarom zijn we daar vandaag niet geweest.
Op 16 juni zijn Bas en Laura ’s morgens bij tante Maartje geweest, toen ik naar de huisarts moest. Ze zijn lief geweest en hebben fijn gespeeld. ’s Avonds hebben opa Van Mierlo en Mark het dak op het speelhuisje gemaakt. Bas heeft gekeken of ze het wel goed deden ;-).
Bas is op 17 juni weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Toen ik moest gaan, moest hij weer huilen, maar toen we weg waren heeft hij het weer goed gedaan. Juf Astrid zei dat ze hem een keer van de Tripp-trapp-stoel had afgehaald en op de bank had gezet, omdat ook andere kindjes op die stoel willen, en daar was Bas het niet mee eens ;-). Net voordat ik hem kwam ophalen, was Bas gevallen. Hij had een behoorlijke bult op zijn achterhoofd, maar leek er verder niet veel last van te hebben. We zijn op de terugweg nog een boodschap gaan doen en Bas is weer op de glijbaan geweest in het speeltuintje. Na de boterham heeft Bas een hele tijd gehuild. Ik mocht hem niet troosten en hij zei ook niet wat er was. Na een tijdje is hij op de bank in slaap gevallen en toen hij wakker werd, huilde hij weer verder. Toen Laura ook wakker was, zijn we met zijn drieën buiten op de trampoline wat gaan drinken en een koekje gaan eten, toen was Bas gelukkig weer vrolijk. Na het avondeten kwam opa Van Mierlo om het dak van het speelhuisje verder af te werken. Bas vond het weer leuk om te kijken.
Op 18 juni kwam oma Van Aerle ’s morgens op Bas en Laura passen, omdat ik naar de dokter moest. Bas had van oma een pannen- en bestekset gekregen en daar heeft hij de hele dag erg fijn mee gespeeld. Toen ik terug was van de dokter, zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Samen met tante Maartje en Eline hebben we daar geluncht. Daarna zijn oma, Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative